ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΞΕΝΩΝΑ ΓΙΩΡΑΛΔΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΙΩΡΑΛΔΗ
Άνω Πεδινά 440 07
Ζαγόρι, Ιωάννινα

 

Τηλ./Fax.: 26530 71813
Κιν.: 6944 689285

 

info@gioraldi.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

© ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΙΩΡΑΛΔΗ

 

ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΙΩΡΑΛΔΗ

Με γνώμονα τον σεβασμό στην παράδοση και την λατρεία στη φύση χτίστηκε ο Ξενώνας ‘ΓΙΩΡΑΛΔΗ’.  Βάζοντας όλη μας την αγάπη και μεράκι, ανακατασκευάσαμε ερειπωμένα κτίρια του 18ου αιώνα με αυστηρότητα στον παλιό ρυθμό κτισίματος ‘ξερολιθιά’.

 

Διατηρήσαμε λειτουργικά το τζάκι και τον φούρνο του παλιού ‘μαγειριού’ (κουζίνα), μέσα στα απαραίτητα πλέον  μέσα μιας σύγχρονης κουζίνας για παροχή καλών υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Ο Ξενώνας ‘ΓΙΩΡΑΛΔΗ’ αποτελείται από τέσσερα κυρίως κτίρια, χτισμένος στο ψηλότερο σημείο του χωριού Άνω Πεδινά, σε υψόμετρο 1100 μέτρα στην Πίνδο, δίπλα στο εκκλησάκι Αη-Γιώργης που περιβάλλεται από ψηλά δέντρα, όπου τους μήνες τις άνοιξης πρωί και βράδυ ακούς δίπλα σου το μαγευτικό κελάιδισμα των αηδονιών και θαυμάζεις το ηλιοβασίλεμα στις ψηλές βουνοκορφές της Β. Ηπείρου.

 

Ο Ξενώνας μας είναι από τους πλέον προσβάσιμους προορισμούς του Ζαγορίου, αφού απέχει 35 χιλ από τα Ιωάννινα (20 λεπτά) και αποτελείται από 14 δωμάτια υψηλής αισθητικής και άνεσης.

Σε μια προσπάθεια να παντρέψουμε το παλιό με το σύγχρονο, διακοσμήσαμε τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους με παλιά διακοσμητικά έπιπλα (αντίκες), παλιά φωτιστικά (οπαλίνες, κ.α.), αυθεντικούς πίνακες, γκραβούρες, πορσελάνες κλπ. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα και αναπαυτικά κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα, αξεσουάρ, στήλες υδρομασάζ, Smart TV και λοιπές σύγχρονες ενέσεις, σε μια προσπάθεια να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτική παραμονή, σωματική και ψυχική ανάταση και ευεξία.